Φιλανθρωπικές αγορές για τις πιο όμορφες και «ανθρώπινες» άγιες ημέρες του Πάσχα από το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών και το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Υποβλήθηκε από g.voutsinos στις Σάβ, 01/04/2023 - 15:03
Είδος άρθρου
Εικόνα

 

Χαρά, ελπίδα, ανθρωπιά και αλληλεγγύη σε ένα κατανυκτικό προεορταστικό κλίμα, από τα πασχαλινά event που πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Λαμίας. Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό «Παζαράκι» από το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, με χειροποίητες λιχουδιές και ανοιξιάτικες κατασκευές, τυχερή τόμπολα, αλλά και πολύ κέφι και χαμόγελα, με τα έσοδα από τις αγορές να διατίθενται για καλό σκοπό.

Μια βαθιά ανθρώπινη προσπάθεια από το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, με δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι από τα μέλη και τους φίλους, για κοινωνική αλληλεγγύη και συνεισφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν αυξημένες ανάγκες, ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες, δίνοντας κουράγιο κι ελπίδα.

Σε μια παράλληλη φιλανθρωπική δράση στην Πλατεία Πάρκου πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με λαμπάδες και πασχαλινά δώρα  που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού, με τους πολίτες να συμμετέχουν άμεσα και έμπρακτα με τις αγορές τους στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Τις πασχαλιάτικες φιλανθρωπικές αγορές επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος και Δημήτρης Ρίζος.