Περί προγραμματισμού κατασκευής δικτύου Φυσικού Αερίου επί των οδών Πατρόκλου, Έσλιν, Αχιλλέως και Βασακάρη

Υποβλήθηκε από prallis στις Παρ, 01/12/2023 - 07:57
Είδος άρθρου

Με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό σας, μας ενημερώσατε ότι στα πλαίσια των εργασιών εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου απαιτείται η ανάστροφη ροή κυκλοφορίας της οδού Βασακάρη από την διασταύρωση της με την οδό Αθανασίου Διάκου έως την διασταύρωση της με την οδό Αχιλλέως.Τα οχήματα που έρχονται από την οδό Αχιλλέως θα οδηγούνται υποχρεωτικά αριστερά στην οδό Βασακάρη και μετά δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου.

            Στην οδό Χατζοπούλου στην διασταύρωση με την Αθανασίου Διάκου τα οχήματα θα οδηγούνται υποχρεωτικά αριστερά προς την Πατρόκλου.

            Στην οδό Μακροπούλου στην διασταύρωση με την οδό Κρίτσα θα διακοπεί η κυκλοφορία και τα οχήματα θα οδηγούνται αριστερά στην οδό Κρίτσα και δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου.           

Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στα παραπάνω τμήματα θα διαρκέσουν περίπου 20 μέρες, από 04.12.2023 έως και 22.12.2023 και η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει Δευτέρα έως Σάββατο 07:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ..

Παρακαλούμε για την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των παραπάνω οδών και μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία να δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Παρακαλούμε επίσης όπως προβείτε: σε συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα για ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, στην προειδοποίηση των οδηγών,ρυθμίσετε την κυκλοφορία με κατάλληλη σήμανση και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) όπου χρειάζεται.

Επίσης παρακαλούμε για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση με ασφαλτική στρώση των τομών πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.  

Αρχεία
Συνημμένο Μέγεθος
ΒΑΣΑΚΑΡΗ_30_11_2023_signed (1).pdf 394.59 KB