Γεώργιος Ντελής

Ο επόμενος Δήμαρχος Γεώργιος Ντελής συνέχισε το έργο του προκατόχου του με παρόμοιο ζήλο και αποφασιστικότητα. Σε όλους τους τομείς πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή πρόοδος και δημιουργήθηκαν έργα με τα οποία προβλήθηκε πανελληνίως και διεθνώς η Λαμία.

Σημαντικά έργα, ο ξενώνας υπερηλίκων, η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού, η αναπαλαίωση του κτιρίου Γ. Πλατή, οι πεζοδρομήσεις και η ανάπλαση του κέντρου της πόλης, η κατασκευή δημοτικού σταθμού αυτοκινήτων, το Αστικό Κτηματολόγιο, η ανάπλαση του Κάστρου, η ανέγερση σχολικών συγκροτημάτων περιοχής Ανθέων και περιοχής Αφανού, διαπλάτυνση εισόδων πόλης, κατασκευάστηκε η πλατεία Ψυχάρη, διανοίχτηκαν και ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι, έγινε δενδροφύτευση, διαμόρφωση της πλατείας Δημαρχείου, αποπερατώθηκε το έργο βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων της πόλης. Εκτός από τις παιδικές χαρές, κατασκεύασε σε πολλές συνοικίες γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου.

Πεζοδρόμησε και πλακόστρωσε την πλατεία Λαού και πολλούς δρόμους του κέντρου της Λαμίας με εξαιρετικά καλαίσθητο τρόπο. Αποπεράτωσε σε χώρο δίπλα από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, προερχόμενο από δωρεά, του Μιλτ. Χαλκιόπουλου, κλειστό κολυμβητήριο κι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.