Ο σημερινός Δήμαρχος

Γεννήθηκε το 1963 στο Βαθύκοιλο Φθιώτιδας. Γονείς του είναι ο Κωνσταντίνος και η Αφροδίτη Καραΐσκου. Είναι παντρεμένος με την Αρτεμησία Φωτεινού, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες. Την Αφροδίτη και τη Μαρία.

Φοίτησε  στο Λύκειο Πελασγίας και στη συνέχεια σπούδασε Δικηγόρος στη Νομική Αθηνών. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Σώμα Τεθωρακισμένων ως δόκιμος Αξιωματικός και Ανθυπίλαρχος. Άσκησε για ……. έτη δικηγορία παρ’ Αρείω Πάγω, με εξειδίκευση στα θέματα Δημοσίου και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.

Από το 2004, διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας και στη συνέχεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Χειρίστηκε τα σοβαρότερα νομικά ζητήματα της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε επιτροπές νομικών για την αντιμετώπιση θεμάτων που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας από το 2014 έως το 2019 στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, θέση την οποία υπηρέτησε με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα.

Το Μάιο του 2019 εξελέγη Δήμαρχος Λαμιέων.